4-E Sınıf Invironmental Detectives (Çevre Dedektifleri) isimli  eTwinning projemiz Nisan ayında başlamıştır.

4-E Sınıf Invironmental Detectives (Çevre Dedektifleri) isimli eTwinning projemiz Nisan ayında başlamıştır.

03.05.2023 104

Okulumuz 4/E sınıf öğretmeni Aysel  DOĞAN rehberliğinde Invironmental Detectives (Çevre Dedektifleri) isimli  eTwinning projemiz Nisan ayında başlamış olup haziran ayında son bulacaktır. 9  Türk ve 5 yabancı  ülke ortağının katılımıyla yürütülen projemizde öğrencilerimizde küresel ısınma, iklim değişikliği, ışık kirliliği ve su kirliliği, geri dönüşüm gibi çevre sorunları konusunda öğrencilerimizi bilinçlendirmeyi ve çevre bilincini erken yaşlarda edindirmek hedeflenmektedir. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılar dileriz.

03-05-2023